Higgins & Company AB

Hej igen på er alla så här timmen efter lunch. Det blev matlåda idag på jobbet, ingen höjdare men nu slipper jag vara hungrig. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram mot att det är fredag i morgon. Jag hade tänkt att jag skulle skriva om något som skiljer sig åt från det jag brukar skriva om. Det ska nämligen handla om det här med att anlita en trädfällare för trädfällning i Sollentuna med omnejd. Jag har nämligen anlitat en sådan och fick hjälp med att fälla ett träd och det är jag glad över att jag gjorde för bara en vecka efteråt kom det en storm och då var det flera träd som blåste omkull. Jag vågar knappt tänka på vad som hade hänt om trädet hade blåst ner över huset. Det fanns risk för det så det var orsaken till att jag tog hjälp av Higgins & Company AB som det här företaget heter. Jag kan tänka mig att det finns fler personer som skulle behöva få hjälp med trädfällning här i Sollentuna. Dem som jobbar på det här företaget är superduktiga på det de gör och de var trevliga att ha att göra med, inga sura miner, det tycker jag är så tråkigt med företag som inte riktigt har förstått vikten av god kundservice, men det har de förstått på Higgins & Company AB. Hur som helst så kan jag i alla fall tipsa er om dem och deras tjänster ifall ni behöver hjälp inom trädfällning i Sollentuna med omnejd. Jag lägger in en liten länk i inlägget så att ni kan kika vidare.