Äntligen fick jag tag i en plåtslagare

Jag bor i Karlskoga i en trevlig lägenhet och det har jag skrivit om många gånger så det vet ni trogna och lojala läsare redan. Jag bor på tredje våning, högst upp och under taket. Det är en bostadsrätt och när jag märkte att taket började läcka in så förstod jag att jag måste finna en plåtslagare. Jag är också ordförande i bostadsrättsföreningen och det här är ingenting som jag behövde betala för själv eftersom felet inte var inne i min lägenhet. Jag behövde inte ringa föreningen för det är ju jag som fattar beslut och den här gången gällde det att finna en plåtslagare i Karlskoga och jag fann en som en annan förening i närheten hade anlitat och de var mycket nöjda. Så det var några kanter i plåten som behövdes böjas till för att passa mot taket och kanterna ovanför min balkong och det tog inte lång tid innan jobbet var klart, ett par timmar. Sedan var det bara att vänta och se, skulle det hålla?

Det var vackert väder fram tills helgen, då kom det en störtskur och ingenting hände så då visste jag att jobbet som denne plåtslagare hade gjort fungerade. Om det är någon av er som behöver en plåtslagare kan jag varmt rekommendera er att ta kontakt med det här företaget och deras kontaktuppgifter finner ni inne på hemsidan som det finns en länk till lite högre upp i det här inlägget. Denne plåtslagare är baserad i Karlskoga, men han arbetar även i Örebro och Kumla och på andra ställen. De täcker hela denna del av Värmland och Närke. Med det sagt hoppas jag inget annat än att det här inlägget kan vara till någon slags hjälp för er och tveka inte på att skriva nere i kommentarsfältet ifall det är någonting mer ni vill jag ska säga!!